Fapte puțin cunoscute despre serviciile de farmacie pentru comenzi prin poștă – Plan de sănătate Sharp.

Fapte puțin cunoscute despre serviciile de farmacie pentru comenzi prin poștă – Plan de sănătate Sharp.

CuprinsRegula de 3 minute pentru livrare la domiciliu și farmacie de specialitate – SelectHealthFascinație pentru comanda de poștă RX și ajutor suplimentar – BROAD NOUIndicatori pe rețetele serviciului de poștă pe care trebuie să le cunoaștețiFaptele despre livrarea la domiciliu și farmacia de specialitate – SelectHealth a dezvăluit

Nu a fost deja contractat la tratamentul costurilor, resursei? Alăturați -vă, precum și vedeți -vă compania să crească. Obțineți achiziții respectând linkul de mai jos.

Conectați -vă sau înregistrați -vă pentru a face rambursări, imprimați cărți de identitate, selectați sau modificați un PCP și, de asemenea, multe altele.

Există o mulțime de beneficii excelente ale farmaciei prin poștă, există momente în care s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune. Primămintele au fost furnizate oamenilor prin poștă în SUA de mai bine de un secol. Odată disponibil în doar telecomandă sau lemn de spate, trimiterea prin poștă a unei rețete la reședința unei persoane a dat acest lucru care a devenit mai acceptat pe larg.

Administrația Veteranilor (VA) a fost primul care a folosit soluții pentru profesioniști calificați. Astăzi, VA mai reprezintă aproape o treime din rețetele de comandă prin poștă care sunt date în SUA. Asociația Americană a Persoanelor Retrase și Asociația Națională a Educatorilor pensionari a dezvoltat o farmacie prin poștă care nu a fost pentru profit, precum și a oferit Există viagra pentru femei? doar abonamentul lor.

Strategia unică de utilizat pentru livrarea la domiciliu – MedIMPACT

Anii 1980 au înregistrat cea mai rapidă creștere a pieței magazinelor de droguri de comandă prin poștă, câștigurile crescând de la 100 milioane USD la 1 dolari. Magazinul de droguri de comandă prin poștă a devenit mult mai eficient la preț și, de asemenea, practic.

A existat un impuls în numărul de pacienți care utilizează soluții de farmacie prin poștă, a existat de fapt o încetinire a utilizării reale în ultimul deceniu. Un contrast al consumului de farmacie prin poștă, comandă de poștă dezvăluită reprezentat 18. 6% din rețetele dispensate în 2011 contrastează cu 18. 5% în 2012, potrivit studiului de cercetare publicat de Institutul de Medicină pentru Medicină.

Achiziționarea, precum și reumplurea rețetelor nu sunt probleme. Magazinele de droguri prin poștă facilitează gestionarea achiziționării și reumplerii medicamentelor care utilizează un computer sau un telefon mobil. Există, de asemenea, o alegere de a integra multiple reumpleri, un beneficiu fantastic atunci când gestionați boli cronice. Obținerea rețetelor de comandă prin poștă va economisi timp. Au dispărut zilele de conducere în oraș pentru a aștepta la coadă pentru o rețetă.

Fiecare rețetă este evaluată de un farmacist înainte de livrare, precum și sunt doar un apel dacă există întrebări despre medicamentul dvs. atunci când apare. Există o mulțime de avantaje minunate ale farmaciei prin poștă, există momente în care este posibil să nu fie opțiunea potrivită. Clase particulare de medicamente, în special anti-biotice, ar trebui să fie începute imediat.

Principalele principii ale serviciului de comandă prin poștă – Planul de sănătate Buckeye – MyCare Ohio

Dacă o persoană se adaptează la un program nou sau are nevoie de produse medicale suplimentare împreună cu medicamentul său, poate fi cel mai bine să renunțați la magazinul regional de droguri. Pentru interacțiune față în față, întrebări despre o rețetă sau consiliere cu privire la evenimente adverse, absolut nimic nu bate farmacistul de cartier. Un expert iluminat în domeniul sănătății, farmacologii sunt doar unul dintre cei mai accesibili furnizori de tratament pentru sănătate și sănătate care pot oferi evaluări fără nicio vizită necesară.

Calitatea de cea mai bună calitate este cea de -a doua prioritate esențială doar pentru soluția clienților. Fiecare rețetă este evaluată de nu cu mult mai puțin de 2 farmacologi pentru a face o anumită precizie atât a intrării informațiilor, cât și a verificării articolului. Un farmacist este doar un apel și este oferit și pentru orice tip de și, de asemenea, toate întrebările sau preocupările.

Nicole Kruczek a făcut -o b.S. la nivelul magazinelor de droguri de la Temple College și, de asemenea, este înscris în prezent în programul Masters of Pharmacy Business Management (MPBA) la Universitatea din Pittsburgh, un program de educație și învățare în stil executiv, în stil executiv, realizat pentru profesioniști funcționari care se străduiesc să fie Liderii de mâine în serviciul medicamentelor. Ea a petrecut ultimii 20 de ani în sarcini de administrare în diverse proceduri de farmacie în îngrijire durabilă, specializată, precum și PBM.

MHBP oferă beneficii pentru medicamente pentru comenzi prin poștă pentru medicamente pe bază de rețetă pe care le luați în mod continuu. De asemenea, puteți comanda rețetele prin poștă, net sau telefon.

Fapte puțin cunoscute despre farmacia de comandă prin poștă – Descoperiți ușurința livrării pe bază de rețetă.

În cadrul programului, puteți alege să obțineți prima rețetă și, de asemenea, 2 reumpleri (la fel de mult ca o aprovizionare de 30 de zile fiecare) la o farmacie cu amănuntul de rețea sau prin intermediul programului nostru de medicamente pentru comenzi prin poștă (aproximativ o aprovizionare de 90 de zile). După cea de -a doua reumplere la o farmacie cu amănuntul, reumplerea adăugată trebuie obținute fie de la un magazin de droguri cu amănuntul CVS, fie cu programul nostru de medicamente pentru comenzi prin poștă.

Dacă aveți întrebări despre acest program, sunați la CVS Caremark la 866-623-1441. Respectați aceste indicații pentru a obține farmacia de comandă prin poștă începută.

Leave a Comment

Your email address will not be published.