De slimme truc van opioïde en voorgeschreven medicijnveiligheid – YouTube die niemand bespreekt

De slimme truc van opioïde en voorgeschreven medicijnveiligheid – YouTube die niemand bespreekt

Wanneer u uw voorschriften vol krijgt, kan de apotheker reageren op veel van uw vragen over geneesmiddelen op recept, OTC -medicijnen en supplementen. Probeer al uw voorschriften in dezelfde drogisterij te laten vullen, zodat uw gegevens op één locatie blijven. Dit zal helpen de apotheker op de hoogte te stellen als een nieuw medicijn een probleem kan veroorzaken met iets anders dat u neemt.

Wanneer u een recept hebt gevuld: vraag uw apotheker of er een patiëntprofiel is dat u kunt invullen, zodat de drogisterij zich bewust is van alle medicijnen en OTC -medicijnen, vitamines en supplementen die u neemt. Informeer de apotheker als u problemen heeft met het slikken van tablets. Er kan een vloeistofgeneeskunde beschikbaar zijn.

Enkele ideeën over medicijnveiligheid: 5 voorschriften zou je extra moeten zijn … Je zou moeten weten

Zorg ervoor dat u de naam van het medicijn kunt lezen en begrijpen, samen met de aanwijzingen op de container en op de kleurgecodeerde waarschuwingsstickerlabels op de fles. Als het label moeilijk is om uit te checken, vraag dan uw apotheker om een ​​groter type te gebruiken. Lees alle informatie over uw medicatie zorgvuldig.

Controleer of u de container kunt openen. Zo niet, vraag de apotheker om uw medicijnen in flessen te plaatsen die eenvoudiger te openen zijn. Informeer naar unieke instructies over waar een medicijn op te slaan. Als het bijvoorbeeld in de koelkast of op een andere klimaatgecontroleerde plaats wordt bewaard? Controleer het label op uw medicatie voordat u de apotheek verlaat.

De slimme truc van medicijnveiligheid die niemand bespreekt

Als dit niet het geval is, neem het dan niet en praat met de apotheker. De onderstaande afbeelding vermeld details die meestal aanwezig zijn op een label voor recept. Houd er rekening mee dat uw voorgeschreven label mogelijk een verschillende indeling heeft dan die onthuld. Het receptnummer wordt meestal in de linkerbovenhoek van het label afgedrukt.

Wanneer u een reis maakt, kan uw zorgverlener u aanraden om uw medicijnschema te wijzigen om wijzigingen in tijdzones, reguliere en dieetplan weer te geven. Vraag uw arts of apotheker naar deze wijzigingen voordat u vertrekt. Breng een lijst met alle geneesmiddelen op recept, OTC -medicijnen en supplementen die u neemt en het contactnummer van uw artsen en apothekers.

Veiligheidstips voor medicijnen: een gids voor het beschermen van kinderen dingen om te weten voordat u koopt

Neem voldoende medicijnen mee voor het geval u langer moet blijven. Houd medicijnen constant uit hitte en directe zon zowel in uw huis als bij het maken van een reis. Ongewenste of onverwachte tekenen of sensaties die optreden wanneer u medicatie gebruikt, worden negatieve effecten genoemd. Bijwerkingen kunnen redelijk klein zijn, zoals hoofdpijn of een droge mond.

De negatieve effecten van sommige medicijnen kunnen ook van invloed zijn op uw rijgedrag. Er kunnen enkele negatieve effecten verschijnen wanneer u een medicijn begint te nemen, maar wordt met de tijd beter. Anderen vinden van tijd tot tijd plaats. Sommige negatieve effecten kunnen echter aan de gang zijn terwijl u de medicatie gebruikt. Als u onaangename bijwerkingen heeft, stop dan niet met het innemen van uw medicijn voordat u met een zorgbedrijf praat.

Opvoeders dingen om te weten voordat je koopt

Bel uw medische professional weg als u problemen heeft met uw medicijnen of als u zich zorgen maakt dat het medicijn meer schade aanricht dan geweldig. Uw leverancier in de gezondheidszorg kan mogelijk een verschillende geneeskunde aanbevelen of u helpen om op andere manieren negatieve effecten te verwerken.

Generieke drogisterij

Generieke medicijnen en hun merk-naamsequivalenten bevatten dezelfde actieve componenten, die de delen van het medicijn zijn waardoor het werkt. Een generiek medicijn is gewoon zo veilig en is van gelijkwaardige sterkte en kwaliteit, als een merknaam medicijn. U neemt een generiek medicijn op dezelfde manier als een merknaam medicijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.